مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ثبت شروط ضمن عقد در دفاتر اسناد رسمی

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم برای ثبت شروط ضمن عقد در عقدنامه، در دفتر اسناد رسمی چه روندی رو باید طی کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سر دفتر بخواهید تا در عقد نامه قید شود و سپس میتوانید در دفترخانه اسناد رسمی هم ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قبل از انعقاد عقد ‌نکاح ، به سردفتر ازدواج اعلام نمایید تا در عقدنامه ذکر گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام قبل از تنطیم سند نکاح این موارد با سر دفتر مطرح شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به دفترخانه شروط تنظیم و به امضای طرفین می‌رسد تشریفات خاصی نیاز نیست