مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

باسلام. در یک مغازه مشغول کار هستم طبقه بالای مغازه که مسکونیه با شریکم چندبار درگیر شده و الان هروقت من مغازه هستم تا یک ساعت روی سقف میکوبه و چندنفری سرو صدا میکنن. هرچه میگیم توجه نمیکنن. خلاصه پر از عقده و کینه هستن. الان من بدون شاهد یا مدرک میتونم شکایت کنم. ازچه طریقی. ممنون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

شکایت بدون دلیل کافی رد خواهد شد
در مواقع اذیت و آزار با پلیس 110 تماس بگیرید تا مراتب را گزارش کند