مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای مهریه

اگر خانومی مهریه اش را اجرا بگذارد و شوهرش فقط یک خانه و یک ماشین به اسم خودش داشته باشد؛ بنده شنیده ام که دادگاه یک خانه و یک ماشین را توقیف نمی کند بلکه مهریه را قسط بندی میکند

حالا سوال من این است که اگر آن خانه و ماشین بسیار گران باشند مثلا یک خانه ویلایی بزرگ در بالاشهر و یک ماشین خارجی آخرین مدل؛ خب مرد میتواند با فروش خانه و ماشینش و خرید یک خانه و ماشین ارزانتر؛ به راحتی مهریه خانم را یک جا و بدون قسط بندی بدهد. در این حالت آیا دادگاه توان این را دارد که مرد را مجبور کند خانه و ماشینش را بفروشد و یک خانه و ماشین ارزانتر بخرد و با مابه التفاوت قیمت آنها مهریه زن را یک جا بپردازد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید شرایط آقا را بررسی کرد که آیا این خانه هم شان و عرف هست یا خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر ماشین جز مستثنیات نیست
خانه هم اگر بزرگ و بالای شهر باشد به دستور دادگاه می فروشند به اندازه یک آپارتمان کوچک بهش میدن