مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو

باسلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه همسایه روبرویی ما (شمالی) یک ماشین در داخل حیاط پارک میکنند و خودروی دیگر را جلوی درب منزل به طوریکه نصف ماشین روبروی درب پارکینگ ما (جنوبی) قرار میگیرد. و رفت و آمد ماشین از پارکینگ ما به سختی انجام میشود. بارها بهشان اعلام کرده ایم ولی توجهی ندارند. و زمانی که ما ماهی یکبار درب منزل پاک کنیم ایشان شاکی میشوند و تهدید میکنند که یکاری نکنید نزارم اصلا دم در پاک کنید.

موضوع دوم اینکه با توجه به اینکه ایشان در منزلشان مادر بزرگ پیرشان زندگی میکند ایا میتوانند حق پارک دریافت کنند ؟ با توجه به اینکه جلوی پارکینگ ما پارک میکنند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. یه اظهارنامه در خصوص عدم تکرار مزاحمت براشون بفرستید اگه افاقه نکرد از طریق صد و ده یه گزارش تهیه کنید و ازش شکایت مزاحمت مطرح کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer