مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خلافی خودرو توسط فروشنده

با سلام خدمت شما
بنده سال گذشته یک دستگاه پراید 131 خریداری کردم که به صورت لیزینگ بوده و یک چک تا آذر ماه 98 مانده بود که پرداخت شد بنده کل پول ماشین رو به فروشنده پرداخت کردم و وکالت تام از او گرفتم. در قولنامه نیز قید شده که بعد از پاس شدن چک تعویض پلاک و پرداخت خلافی به عهده فروشنده است ولی او از پرداخت پول خلافی امتناع می کند و هر روز یه بهانه میاورد میخواستم بپرسم راه حلی است که فروشنده مجبور به پرداخت خلافی و تعویض پلاک شود ؟ یا اگر بنده پلاک ایشون رو تعویض نکنم مشکلی برای بنده پیش میاید چون امروز زنگ زده میگه میخوام ماشین رو بخوابونم میتونه با وجود وکالت این کار رو بکنه ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله میتونه. به نظر من اگه همکاری نکرد مبلغ را پرداخت کنید و پلاک را به نام خودتون بکنید و بعدا برای مطالبه مبلغ علیهش دادخواست بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer