مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده برای انتقال خودرو

سلام، وقت بخیر.
بنده پراید مدل 82 پیدا کردم و همین طوری حرفی معامله کردیم. تمام مدارک به انضمام کپی از کارت شناسایی و غیره پیش من هست و ده تومن هم نگه داشتم که بیایند محضر با عدم خلافی و مفاصا حساب و این داستان ها. الان یک ماه هست هر کاری میکنم آن ها را پیدا نمیکنم و متوجه شدم ماشین تقریبا ده الی دوازده میلیون خلافی پلاک و جریمه دارد. الان هم واقعا نمیدونم باید چی کار کنم. پیامک دادم که اشکال ندارد و تشریف بیارید و من پرداخت میکنم و دو الی سه تومن بیشتر فدای سرت و فقط وکالت رو به من بدهید ولی کلا خاموش هست و شماره دیگری هم ندارم.
البته ایشون هم وکالتی از آقای دیگری خریدند. من میتونم پرداخت کنم با صاحب اصلی و اولی خودروبه محضر بروم یا نه؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق قانونی الزام به انجام تعهد و پرداخت خلافی را بخواهید