مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام کار من فروش ام دی اف هست مدتی بیش یه بار خریدم با قیمت مشخص چند روز پیش با یکی از همکارام قرار گذاشتیم بار توی فروشگاه ایشون تخلیه بشه و هردو بفروشیم و یه درصدی سود بهش بدم الانم چهار روزه که بار تو فروشگاه ایشون بوده و خودم همه رو فروختم حالا ایشون میگه 50 درصد سود رو باید بدم هیچ صحبتی هم مبنی بر چن درصد نداشتیم قبلش حالا چجوری باید حساب کتاب کنم باهاش

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. توی شراکت اگه سهم هر کس از قبل مشخص نشده باشه اصل بر تساوی هست. در هر صورت باهاش توافق کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer