مشاوره حقوقی رایگان - احتمال لغو تحقیق محلی با ارائه مدرک جدید؟

باسلام
اینجانب جهت بطلان یک فقره مبایعه نامه خرید زمین مزروعی علیه برادر خویش که ادعا می کرد از پدرمان (که اکنون در قید حیات نیستند) خریداری نموده است، به دادگاه شکایت نموده ام
مدیر بنگاه که ایشان ذیل مبایعه نامه را امضاء و مهر کرده است و بعلت شاغل بودن در یک اداره، چندین مبایعه نامه را سفید، امضاء و مهر کرده و در گاوصندوق بنگاه قرار داده است و یکی از شهود (شاهد دیگر فوت نموده اند) مبایعه نامه که کاتب مبایعه نامه نیز بوده است در دادگاه هم شهادت داده اند مبنی بر اینکه از چنین معامله ای اطلاع ندارند و فروشنده را در زمان امضاء مبایعه نامه رویت نکرده اند و مبایعه نامه را صوری پنداشتند. و همچنین شاهد و اسنادی مبنی بر اینکه در زمین مزروعی کشت انجام داده ایم به دادگاه ارائه کرده ایم.
اما برادرم در دادگاه مدعی شده که ثمن معامله را پرداخت کرده و از زمان خرید (سال 85) املاک زراعی کامل در تصرف او بوده است. دادگاه از او مدارک و شاهدین پرداخت ثمن و تصرف املاک زراعی را خواسته بود اما هیچگونه مدارک و حتی شاهدی بر ادعای خود به دادگاه تحویل نداد
قاضی پرونده جهت اطمینان خاطر و به خواست وکلای خواهان و خوانده ، دستور به معاینه و تحقیق محلی در خرداد ماه از همسایگان زمین زراعی داده اند، که چه اشخاصی از تاریخ مبایعه نامه تا فوت فروشنده در زمین زراعی زراعت داشتند؟

*** دستور کار تحقیق محلی این است که از زمان خرید تا فوت پدرم املاک مزروعی در تصرف چه کسی بوده است؟

*** ولی به تازگی رسید تحویل گندم به اداره غله و سیلو به نام پدرم پیدا کرده ایم که مابین سال 85 (خرید املاک مزروعی) تا 90 (فوت پدرم) تحویل اداره غله و سیلو شده است.

از وکلای محترم راهنمایی جهت اینکه با این مدرک جدید، قاضی امکان دارد تحقیق محلی را لغو کند و با استناد به این مدرک رای را صادر کند؟
باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. تحقیق محلی مثل شهادت اونقدر اعتبار نداره چون معلوم نیست مامور از کی تحقیق کرده. در هر صورت ضمن یک لایحه مدرک جدید را به دادگاه تقديم کنید انشالله نتیجه مورد نظر بدست میاد
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دلیل جدید مانعی برای اجرای قرار تحقیق محلی نیست
مگر اینکه قاضی دادگاه دستور لغو اجرای قرار را صلاح بداند