مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک برای رتبه بندی

سلام و عرض خسته نباشید...
من در سال 1400 مدرک کاردانی خودم را درشرکتی که در اون جا مشغول به کار بودم برای رتبه بندی (رتبه یک رو گرفتن) در اختیار شون قرار دادم و با من قراردادی بسته نشده و وعده وعیدهایی دادن که جبران میکنیم الان یک سالی هست که من در اون شرکت کار نمیکنم و الان مدرکم رو میخوام و امتناع میکنند سوالی که از شما دارم این هستش که آیا من از طریق قانون میتونم مبلغ این چهار سال رو از شرکت بگیرم یا نه؟
در ضمن رتبه بندی شرکت در 28 آذر 1403 به اتمام خواهد رسید.ممنون میشم پاسخ بدید

با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لایحه دفاعیه تنظیم کنید جهت ارایه و توضیحات