مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم خدیجه

سلام خسته نباشین.من سوال پرسیده بودم که اسمم خدیجه هست میشه عوضش کنم قدیمی هست و شما هم گفتین بله میشه تغییردادبه اسم زهرا و فاطمه......اسم دوتا از خواهر هام زهرا وفاطمه ست...سارا و ساره هم قدیمیه ...نمیشه اسم دیگری انتخاب کنم و به سلیقه خودم انتخاب بشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا به ثبت احوال رجوع کنید
اگر جز لیست نباشد با دادخواست میتوان به نام انتخابی مدنظر شما رسید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان پذیر است که هر نوع اسمی برای شما انتخاب شود ولی از طریق دادگاه و گرفتن وکیل امکان‌پذیر است چرا که نماینده ثبا احوال دعوت می‌شود به دادگاه د دفاع خواهد کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از اداره ثبت احوال محل تقاضا فرمایید