مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم من خدیجه هست و 18 سالمه اما از اونجایی که خودم این اسم رو دوس نداشتم و نمیتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم به اسرار خودم دوستان و اطرافیان بنده رو به اسم دلارام صدا میزنن و اینکه به این اسم عادت کردم و اسم شناسنامه ایم حس دوگانگی به من میده و باعث کاهش اعتماد به نفس من و اجتماع گریزی میشه آیا امکان تغییر اسم من از خدیجه به دلارام وجود داره؟! ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا در اداره ثبت احوال اقدام ودر صورت ادم. موفقیت تقدیم دادخواست حقوقی بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا به ثبت احوال برویو وسپس دادخواست حقوقی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بنده در خصوص نام خدیجه پرونده داشتم و مورد تایید قرار گرفته البته باید مواردی را در نظر بگیرید در صورت نیاز تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید.توسط کمیسیون بررسی میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دادگاه دادخواست دهید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه دادخواست دهید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
امری ممکن اما دشوار است
ضمنا در صلاحیت دادگاه می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دادگاه دادخواست دهید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد