مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند و معرفی شهود

سلام خسته نباشید پرونده مطالبه وجه داشتیم در شورا مبنی بر مطالبه وجه در مراحل اول صرفا مبنای اتیان سوگند بنده به عنوان شاکی دلیل اینجانب بوده به علت عدم حضور خوانده اتیان سوگند انجام شده و خوانده محکوم شده است بعد از اجرای حکم 2سال بعد اعلام واخواهی کرده و در این مرحله بنده شاهدی برای تکمیل ادعای خود معرفی کردم که با تکمیل پرونده خوانده محکوم شده ولی دوباره اعتراض نموده و قاضی تجدید نظر شهود را رد نموده و سوگند رو متوجه خوانده نموده است ایا این مورد حقی از بنده رو ابطال می کند باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. اگه به این صورت باشه که متاسفانه حکم اجرا شده باید به حالت سابق برگرده.
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer