مشاوره حقوقی رایگان - ادعای امانتی بودن چک

من حیاط فروختم 300 میلیون تومان چک به نام من داده ..اما ثبت نکرده به املاک می دهد ایشان بدون این که توجه به ثبت چک کند میگیرد وقتی به من داد بردم بانک گفتن ثبت نکرده برگشت زدند و حالا صاحب چک میگوید من امانتی دادم وبه قولنامه ثبت نشده است حالا من میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

ادعای امانتی بودن چک چک بابت معامله ملک عدم ثبت چک ثمن معامله برگشت چک