مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه خودرو

سلام من ماشینی خریدم که صاحب ماشین اون جا نبود. بنگاه قولنامه رونوشت اما مشخصات خودش رو کامل ننوشت از جمله کد ملی و آدرس و ... اما امضا کرد و شاهد هم امضا کرد حالا میخواستم ببینم امضا کافی برای مدرک یا باید حتما مهر بشود و اینکه این قولنامه اعتباری دارد یا مال غیر طرف فروخته به من؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت نداشته فروش مال غیر محسوب میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر فروشنده وکالت نداشته است این معامله قانونی نیست و نه نوشتن این مشخصات ممکن است مشکل ساز شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قولنامه هیچ اعتباری ندارد زیرا فروشنده ماشین کسی دیگری بوده حتی می‌تواند ماشین را توقیف کند