مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ معامله

اگر شخص ب از شخص الف ملکی خریده باش و طبق خیارات قانونی(مانند غبن و تخلف ازشرط و غیره ) حق فسخ نسبت به شخص الف پیدا کند . اما ملک را به شخص ثالث (شخص ج )بفروشد آیا همچنان حق فسخ شخص ب نسبت به شخص الف باقی میماند? یا چون به شخص ثالث (ج) فروخته ملک دیگر در اختیار شخص (ب) نیست خیارات ساقط شده و از بین رفته ?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام از آنجا که با اطلاع از حق فسخ ، ملک را به دیگری فروخته به عبارتی اسقاط ضمنی حق فسخ خود را اعلام نموده.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصی که حق فسخ داشته از حق فسخ خود استفاده نکرده باشد از بین می‌رود