مشاوره حقوقی رایگان - مجازات لواط

با سلام و وقت بخیر
آقایی 38 ساله هستم .مردی 50 ساله با وعده دادن وعده پول زیاد به من تجاوز کرده بارها و با خونریزی شدید هم مواجه ام. فیلم هم از او دارم ولی به من پولی نداده.تا به امروز ... درسته خودم با رضایت این کارو به خاطر پول انجام دادم .ولی با اصرار اون بوده.
اگر شکایت کنم .. خود من هم مجازات میشوم؟ . خسارات که به من وارد کرده رو میشه از او گرفت؟
و مجازات دونفری ما چگونه است ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مجازات لوا ط برای هردو اعدام است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات شما اعدام است و مجازات فاعل حسب مورد اعدام یا صد ضربه شلاق حدی می‌باشد.