مشاوره حقوقی رایگان - عدول از حق فسخ

باعرض سلام و وقت بخیر
اینجانب خونه ای فروختم که یک سوم مبلغ را خریدار پرداخت کرد خونه رو تحویلش دادم و دوسوم مبلغ طی چکی قرار شد بدهد. قبل از رسیدن موعد چک متوجه شدم متراژ خانه بیشتر از متراژی هست که در قولنامه ذکر شده و چون قیمت کل در مقابل متراژ فروختم. طبق ماده 358 حق فسخ داشتم و اظهارنامه قبل از موعد چک برایش فرستادم. ولی مدرکی برای اثبات زیاد بودن ملک نداشتم و در حد حدس و گمان بود که در دادگاه با تامین دلیل کارشناس بتوانم ثابت کنم. به خاطر همین موعد چک چک را برداشت کردم و دادگاه دوماه بعد دریافت چک تشکیل شد و حالا خریدار مدعی شده با دریافت چک از حق فسخ خود عدول کرده ام. آیا به خاطر اظهارنامه ای که قبل از موعد چک فرستادم بر علیه خودم شده؟یا به خاطر نداشتن دلیل قانونی برای اثبات زیاده ملک که بعد از دریافت چک دلیل قانونی با کارشناسی تایید شد میتوان از بگویم از حق فسخ خود عدول نکرده ام . ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه فسخ یک قرارداد بر خلاف اصل است و برای اثبات فسخ باید دلایل قانع کننده ای وجود داشته باشد اینکه علت فسخ چه باشد پس از رویت مدارک است فسخ می‌تواند به علل گوناگونی ایجاد شود اثبات فسخ بسیار مهم و تخصصی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد