مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صلح نامه

با سلام و عرض احترام آیا امکان وجود خیار فسخ به هر نحوی در صلح محاباتی وجود دارد ؟یک فردی که هیچ فرزند و خانواده ای ندارد و از اول تنها بازمانده یک حادثه طبیعی بوده و در حال پیری است یک قطعه زمین با خانه محوطه کلنگی دارد چون یک بنده خدایی هر از گاهی به او در هر مورد مالی و خدمات درمانی کمک می‌کند پیرمرد هم چون هیچ ورثه ای بعد مرگ نخواهد داشت ولو طبقه سوم و دوم و اول از وراث نمی‌خواهد بعد مرگش اموالش مفتی دست دولت بیفتد می‌خواهد یک توشه اخروی کسب کند آمده با کمال صحت و سلامتی و در حضور شهود محل این خانه محوطه را به مبِلغ ناچیزی با وی صلح کرده و به عنوان بیع ولی ثمن‌ معامله صلح شده به مبلغ 10 میلیون که ارزش ملک هزار برابر آن است فعلا هم در تصرف دارد در این موارد آیا انتقال دهنده می‌تواند این قرارداد را بدون رضایت گیرنده فسخ کند؟ به هر عنوان خیار فسخ ؟ضمنا قراردادش هم با عنوان فروش نامه است فقط قیمت ملک را با 10 میلیون نقدی که گرفته صلح کرده است؟ با تشکر

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام ودرود چنانچه عقدی که منعقدشده عقد صلح باشد وعوض عقد صلح مبلغ ده میلیون مذکور پرداخت شده باشد خیر نمیتواند رجوع نماید ولیکن چنانچه مبلغ ذکرشده پرداخت نشده باشد درعقدصلح میتواند نسبت به آن رجوع کند درعقدبیع نیز چنانچه خیار فسخ داشته باشد می تواند دادخواست فسخ ارائه دهد که حائز وجود شرایطی هست درهرصورت بهتراست حضوراً با دردست داشتن مدرک تنظیمی به همکاران مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد است