مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ اظهارنامه

با سلام
یک معامله ای در مغازه ای که من به یک مشاور املاکی اجاره دادم بسته شده و الان یکی از طرفین به اشتباه از من شاکی هست درحالی که من نه اون معامله رو امضا کردم و نه شاهد بودم. حالا فرد مورد نظر یک اظهارنامه نوشته و من رو مخاطب خودش قرار داده در حالی که من همان طور که قبلا اشاره کردم معامله رو امضا نکردم سوالم اینه که آیا اصلا نیازی هست که به این اظهارنامه جواب بدم یا خیر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد اظهارنامه حایز اهمیت است
اصل بر برایت است مدعی یا شاکی میبایست ادعای خودش را اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در صورت طرح دعوی می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
در حال حاضر نیز می توانید پاسخ اظهارنامه را بدهید و اعلام کنید این موضوع ارتباطی به شما ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصول ملزم به پاسخ نیستید