مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک هبه شده از فرزند

سلام آیا ملکی که چند سال پیش از طرف مادر که به اسمش بوده دربنگاه 40میلیون قیمت خورده باشه ومبلغ 40میلیون رو بخشیده باشه به فرزند آخر و امضا انگشت بزنه وتعهد بدهد که من خانه را بخشیدم و هبه کردم ودیگر هیچ حق وحقوقی ندارم ودرپشت قولنامه بنگاهی همین متن نوشته شده باشه که خانه 40میلیون قیمت خورده از طرف مادر بخشیده شدوکل فرزندان هم حضور داشته باشند وامضا کنند که ماهم بخشیدیم ودیگر هیچ حق وحقوقی نداریم تعهد دادن که خانه کامل به من که فرزند آخر هستم واگذارشده ایا مادرمیتواند خانه را ازمن بگیرد درضمن خانه کامل نبوده اون زمان که به من بخشیدن مقداری ازخانه حیاط بوده ومن دوتا اتاق وآشپزخانه درآن ساختم واضافه کردم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

داریوش قربانی

جناب آقای داریوش قربانی :

سلام
خیر میتواند رجوع کند.زیرا برابر ماده 803 بند الف
البته اگر درهبه نامه شرایط دیگری گذاشته نشده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید نوشته را ببینم
اما اگر هبه بوده قابل رجوع
والا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق رجوع از هبه به نظر می‌رسد ساقط شده باشد فلذا امکان گرفتن خانه از شما وجود ندارد.