مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی بخش 5 بند 3

سلام من تو دوران خدمتم برای معاف شدن از روی بچگی اقدام ب تاتو زدن وخودزنی درناحیه صورت کردم تو پروندم زدن سایکوپت ضد اجتماعی مرزی بنده هیچ سابقه ای ندارم حتی بستریم نشدم میخواستم بدونم میتونم پاسپورت بگیرم یا راهی داره برا گواهی نامه یا اصلا راهی هست بتونم باطل کنم معافیتم را

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری راه حل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید
ماده 2 : مشمولان خدمت وظيفه از نظر وضع مزاجي و استعداد جسمي و رواني به چهار دسته به شرح زير تقسيم مي شوند :

دسته يكم- كساني كه از نظر جسمي و رواني سالم بوده و قادر به انجام خدمت دوره ضرورت مي باشند.

دسته دوم- كساني كه به علت نقص عضو يا ابتلاء به بيماري از سلامتي كامل برخوردار نبوده اما قادر به انجام خدمت در امور غير رزمي مي باشند.

تبصره - محدوديت خدمت غير رزمي را شوراي پزشكي نيروي مربوطه تعيين مي نمايد.

دسته سوم- كساني كه به علت ضعف مزاج يا عدم رشد و يا ابتلاء به بيماري جسمي يا رواني موقتاً قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نمي باشند.

دسته چهارم- مشمولاني كه به علت نقص عضو يا ابتلا به بيماري جسمي يا رواني به طور دائم قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نمي باشند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشمولان خدمت وظيفه از نظر وضع مزاجی و استعداد جسمی و روانی به چهار دسته به شرح زير تقسيم می‌شوند:
دسته يكم- كساني كه از نظر جسمي و رواني سالم بوده و قادر به انجام خدمت دوره ضرورت مي باشند.
دسته دوم- كساني كه به علت نقص عضو يا ابتلاء به بيماري از سلامتي كامل برخوردار نبوده اما قادر به انجام خدمت در امور غير رزمي مي باشند.
تبصره - محدوديت خدمت غير رزمي را شوراي پزشكي نيروي مربوطه تعيين مي نمايد.
دسته سوم- كساني كه به علت ضعف مزاج يا عدم رشد و يا ابتلاء به بيماري جسمي يا رواني موقتاً قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نمي باشند.
دسته چهارم- مشمولاني كه به علت نقص عضو يا ابتلا به بيماري جسمي يا رواني به طور دائم قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نمي‌باشند.