مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور

سلام
موتور خودم رو به شخصی امانت دادم
موقع استفاده موتور را راهنمایی و رانندگی به پارکینگ انتقال دادن بخاطر نداشتن مدارک و حالا شخص قبض موتور را گم کرده و پارکینگ هم گفته قبض موتور گم شده المثنی هم صادر نمیکنه اداره مربوطه هم رفتم گفتن باید قبض پارکینگ باشه برای ترخیص موتور باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.