مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در شورای حل اختلاف

با سلام . بنده طی یک پرونده ای که طرفم در دادگاه کیفری برای تخریب خودرو محکوم شده طبق گفته قاضی برای گرفتن خسارت دادخواست مطالبه وجه خسارت دادم و پرونده جدید رفته شورای حل اختلاف و الان میخواستم ببینم با این که پرونده همه چی روشن و مشخصه من باز باید برم شورای حل اختلاف ؟ چون سازشی قرار نیست انجام بدهم و دنبال راهی میگردم که پرونده بدون حاضر شدن تو شورای حل اختلاف برود به دادیاری و نهایتا به اجرای احکام و اگر من که شاکی ام حاضر نشوم تو شعبه شورای حل اختلاف چه اتفاقی می افتد؟ پرونده مختومه میشود؟

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
شما میتوانید یک جلسه در شورا حاضر شوید و صریحا بگین که حاضر به صلح سازش نیستید و خواستار ارجاع پرونده به دادسرا شوید.
اگر حاضر نشوید هم نتیجه همان میشود، یعنی شورا به علت غیبت شاکی و عدم حصول سازش پرونده را به دادسرا می فرستد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دادخواست داده باشید باید به عنوان خواهان حاضر شوید .
اگر شاکی باشید جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده و نیازی به حضور شما نیست