مشاوره حقوقی رایگان - عفو موردی

با سلام
برادر من پارسال به علت تبلیغ در جریان اغتشاشات دستگیر و شامل عفو عمومی و آزاد شد
و الان 6 ماهه مجددا دستگیر شده به جرم اجتماع و تبانی به سه سال و هشت ماه اشد مجازات محکوم شده و اعتراضش به حکم رد شد بهمون گفتن شامل عفو موردی قرار میگیره
از تاریخ 18 بهمن درخواست دادیم در سامانه ولی هنوز پاسخی داده نشده این به معنای رد شدن درخواست هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عدم پاسخگویی به معنای رد شدن درخواست نمی‌باشد.