مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن چک ضمانت حسن انجام کار

سلام و عرض ادب
بنده حدود 4 ماه مدیر فروش شرکت پخش بودم و قرارداد یک طرفه از طریق شرکت به عنوان نداشتن فروش فسخ شد و من مبلغ 600 میلیون چک ضمانت داشتم که بعد از چندین روز پیگیری جهت تحویل چک اظهارنامه رسمی ارسال کردم ولی متاسفانه چک رو اجرا گذاشتن و حسابهای بانکی ام رو مسدود کردن

هیچگونه سند بدهکاری که تایید کرده باشم نیست.
حقوق و مزایا و عیدی رو طلبکارم و شکایت اداره کار رو انجام دادم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید با مدارک مربوطه شکایت کیفری یا حقوقی مطرح کنید.
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری و مطالبه حقوق‌تان را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
و دا‌دخواست حقوقی استرداد لاشه چک و ابطال و توقف عملیات اجرایی بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامالبینه علی المدعی شما می‌توانید با داشتن دلایل و مستندات خود شکایت نمایید