مشاوره حقوقی رایگان - قرمز بودن فرم ج

سلام. من و برادرم در سال 96 برای مادرمون با وام اوراق یک آپارتمان خریدیم. هم وام هم سند نصف نصف زدن. البته مادرم نذاشت فقط به اسم برادرم باشد. اون موقع فرم ج نبود بنده هم مجرد بودم. الان متاهلم و مستاجریم. همسرم هم به خاطر من فرمش قرمز شده. مسکن ملی هم نتونستیم استفاده کنیم. چکار کنیم که این مشکل حل بشود. یکسال از وام مونده قرار بزنیم به نام مادرم بعد وام و الان من وام رو تسویه کنم و انتقال سند کنم یا چی سرگردون شدیم والا. مشکل پیدا کردیم با هم. ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از بانک و مسکن شهرسازی موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن می توانید موضوع را پیگیری کنید