مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو معیوب و تامین دلیل

با سلام و احترام
بنده در تاریخ 11/28 یک دستگاه خودرو خریدم که در هنگام خرید کارشناسی شده ولی به علت کم تجربگی کارشناس و مخفی بودن ایراد هنگام خرید و کارشناسی ایراد مشخص نشده است فردای همان روز برای تعویض مصرفی ها به تعمیرگاه مراجعه کردیم ک هنگام تعویض مصرفی ها متوجه ایراد نشتی روغن موتور شدیم که به دلیل کم هزینه بودن آن بنده از مکانیک خواستم آن را تعمیر کنند و بعد از باز کردن موتور متوجه ایرادات بسیار اساسی در موتور شدیم در اولین مرحله صورتجلسه توسط 110 انجام شد و در تاریخ 12/30 دادخواست شکایت از فروشنده و تامین دلیل ثبت گردید .
سوال بنده این است که فعلا کارشناس دادگستری ماشین را ندیده است و بنده به ناچار موتور ماشین را در همان وضعیت(سر سیلندر و بلوک موتور باز شده) نزد تعمیرگاه نگهداشته ام تا کارشناس دادگستری ماشین را کارشناسی کرده و تامین دلیل کند، به دلیل لنگ ماندن بنده از کارم (شغلم طوری است که نیاز به خودرو دارم) آیا بنده میتوانم بعد از نظر کارشناس دادگستری نسبت به تعمیر خودرو اقدام کنم ؟
بعد از تعمیر فروشنده میتواند به کارشناس دادگستری و تامین دلیل اعتراض کرده و یا منکر ایراد شود ؟
یا باید خودرو در همان وضعیت نگهداری شود ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه‌ بهتر است جهت دریافت پاسخ درخور حقوقی تحت بررسی قرار گیرند.