مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق شماره شاسی و موتور با شماره های کارت خودرو

سلام. خسته نباشید15ماه پیش ازیک نفر ماشین خریدم قولنامه‌ای و مبلغ128ملیون تومن و 50تومن نقددادم الباقی قرارشدبعدازسندزدن و3ماه بعدگفت30تومن بده سند بیارم و من هم دادم و هرموقع سراغ سندگرفتم هی امروز و فردا کرد.. الان به دلایلی ماشین پارکینگ هست و خواستم اقدام کنم برای آزادیش خبردار شدم شماره شاسی وشماره موتورباشمارهای روی کارت همخوانی ندارد و طرف هم دیگر جواب من رانمیدهد ضمنا 6ماه پیش تمدیدبیمه ماشین تموم شدکه مجددا بیمه کردم. خواهش میکنم راهنمایی کنید که چیکار بکنم. ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید اظهارنامه عیب بدهین بعد دادخواست حق فسخ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قصد فسخ معامله را دارید دادخواست فسخ را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.