مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت سوء پیشینه بستگان

سلام و ادب خدمت مشاوران ارجمند

سوالی در مورد استخدامی سپاه داشتم خدمتتون..این که من در فرایند استخدام سپاه قرار دارم...عموی بنده حدودا 25 سال پیش مرتکب خطایی شدند و به زندان رفتند..جرم سیاسی نبوده

میخواستم بدونم آیا این مورد میتونه در استخدام من اخلال ایجاد کند؟
بعد این که آیا نیاز هست این مورد رو بازگو کنم یا خیر؟

و سوال دوم..اینکه برای استخدام سپاه شنوایی باید در چه حد باشد؟
اینکه مثلا اگر یکی از گوشها مقداری مشکل داشته باشه اشکالی دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر بایستی از طریق ارگان مربوطه حضوراً پیگیری شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نمی‌توان قاطعانه پاسخ داد نظر مرجع محترم ملاک است