مشاوره حقوقی رایگان - ارث به خواهر و برادر

سلام خانمم فوت کرده 3فرزند خردسال دارم و مادر خانومم زنده است
اگر مادر خانومم فوت شود به خواهر و برادر خانومم که فوت شده ارثیه و مهریه تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل است می توانید از طریق سایت رزرو مشاوره تلفنی نمایید تا پاسخگوی شما باشم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خبر
فقط به مادر خانم شما تعلق می گیرد که بعد از فوتش به فرزندان خود می رسد.