مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حقوق

بنده از نیمه اردیبهشت تا هفته اول اذر مشغول به کار بودم و مطابق قانون کار حقوق میگرفتم.
منتها شرکت بابت 14روز کار اردیبهشت تنها 300هزار تومان به من پرداخت کرده و دلیل ان را اینگونه عنوان کرد که آن زمان شما قراردادی نبسته بودید.
آیا این 14 روز در محاسبه عیدی هم محسوب میشود؟
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیشنهاد می شود با کارشناس حسابداری آشنا به سیستم حقوق و دستمزد مشاوره نمایید