مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه عادی

سلام و عرض ادب، جسارتا من یک سوال خدمتتان داشتم پدر بزرگ من در سال 86 یک وصیت نامه‌ای را به صورت دستی در حضور 8 فرزند خود و 12 نفر از معتمدین روستا و همچنین دهیار و شورای روستا بیان نموده که فرد ثالثی نوشته شده و تمامی افراد از جمله فرزندان آن را امضاء یا اثر انگشت زده‌اند و توسط دهیا و روستای وقت مهر و امضا شده پس از اندبه دلیل اینکه یکی از فرزندان سرپرستی پدر بزرگم را به عهده گرفته بود (در وصیت نامه قید شده)، این وصیت نامه در نزدش امانت بوده تا زمان فوت پدربزرگم پس از آن، فرد سرپرست یک نسخه از وصیت نامه را به تمامی فرزندان با کپی برابر اصل می‌دهد. یک سال بعد از فوت پدر بزرگم، فرد سرپرست نیز رحمت خدا میرود اکنون بحث تنفیذ وصیت نامه شده است هیچ کدام از فرزندان در جلسه دادگاه حضور پیدا نکرده اند بعد از صدور رای دادگاه یکی از فرزندان که خود از امضا کنندگان وصیت نامه بوده است اعتراض مینماید و پرونده به دادگاه تجدید نظر می‌رود در دادگاه تجدید نظر کپی برابر اصل وصیت نامه نشان داده می‌شود اما قاضی اصل وصیت نامه را میخواهد در صورتی که فردی که سرپرست و امانت دار بوده است فوت نموده و فرزندانش از ارائه اصل وصیت نامه خوداری مینمایند، همچنین فرد اعتراض کننده ادعای جعل وصیت نامه را نموده است در صورتی که وصیت نامه جعل نمیباشد چگونه میتوان به حکم دادگاه تجدید نظر اعتراض نمود و یا فرزندان سرپرست را مجبور به ارائه اصل وصیت نامه کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی بیشتری شود اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق رویت کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست اعلام تنفیذ وصیت به استناد سایر دلایل و قرائن نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام احتیاج به بررسی دارد ولی می توانید دادخواست تنفیذ وصیت به استناد سایر دلایل و قرائن نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید اصل وصیت نامه را به دادگاه ارائه نمایید