مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شماره کارت بانکی

فردی با استفاده از شماره کارت بنده و عکس هایی منتشر کرده در پیج اینستاگرام با گدایی کردن حالا فرد مدعی شده شماره کارت بنده بوده و بنده انجام دادم فتا شکایت کردند من چطور ثابت کنم من نبودم کلا 4 5 روز انجام داده این کار صرفا خراب کردن من آشنا بوده نمیدونم کی بوده.باید چی کار کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم باید ببینید که مبالغ واریزی به شماره ای پیامک شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید