مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی و اخذ نامتعارف اطلاعات هویتی توسط مامور پست

درود بر شما
بنده خرید اینترنتی داشتم که فروشنده از من کد ملی نخواستن، اما مامور پست تاکید بر احراز هویت با کارت ملی داشتن و تا اطلاعات کارت ملی بنده رو در دستگاه پوزی که دستشون بود ثبت نکردن، بسته رو تحویل ندادن
نکته این هست که هیچ امضایی از من اخذ نشد جهت تحویل و با کد رهگیری که چک میکنم، آخرین وضعیت مرسوله، "دریافت مامور پست جهت توزیع" هستش و هیچ اطلاعاتی از دریافت کننده (من) در سامانه پستی درج نشده
سوال: آیا این سابقه و امکان وجود داره که مامور پست به قصد سوء استفاده از اطلاعات هویتی بنده دست به چنین کاری زده باشه؟، در صورت پاسخ مثبت چه اقدامات پیشگیرانه‌ای رو میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مامور پست دارای کد سازمانی بوده و تمام اقدامات امنیتی اطلاعاتی و گزینشی را پشت سر گذرانده تا به مامور پست تبدیل شده جای نگرانی نیست