مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از خریدار

سلام وقت بخیر
برادرم ماشین خرید زد به نام من. بعد ماشین فروختیم به رفیقش که افغانی هستش و من به خریدار وکالت برای تعویض پلاک و سند دادم بعد از گذشت چندماه هنوز پولی به حساب من و یا برادرم نزده و هیچ قولنامه بابت خرید ماشین و رسید بانکی ندارد چون یک ریال پولی به ما نداده من هم دیدم پول نمیدهد و رفتم وکالت باطل کردم و ماشین هنوز به نام من هست.
میخواستم ببینم چجوری میشه ماشین از خریدار که هیچ پولی نداده پس بگیرم تمام مدارک ماشین به اضافه برگه سبز هم دست او هست
لطفا راهنماییم کنین چون این بنده خدا افغانی هستش و اگر با ماشین خلافی انجام بدهد و ایران ترک کند پای من گیر هست و کلی دردسر برام درست میشه. درواقع از اعتمادمون سوءاستفاده کرده
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است برای شما مشکل پیش بیاد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ماشین را نمی‌توانید پس بگیرید وکالتی را که نیز �و کرده‌اید مجبورید مجدداً به ایشان جهت انتقال سند و فک پلاک اعطا نمایید لذا فقط می‌توانید مطالبه وجه خود را نمایید همه این‌ها از آثار معامله است که انجام داده اید، و صرفاً یک راه قانونی دارد که می‌توانید در این خصوص جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید