مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ثمن معامله فسخ شده

با سلام
من حدود دو ماه و نیم پیش یک ماشین رو از یه شخصی خریداری کردم و بین خودمون یک قولنامه دستی نوشتیم و مبلغ قرار شده رو به شماره حسابی که فروشنده دادن ( شماره حساب همسرشون ) واریز کردیم در متن قرارداد هم قید شده که پول رو برای ایشون واریز کردیم و قرار بر این شد که فروشنده در مدت یک هفته وکالت تعویض پلاک رو بیاره اما بعد گذشت 15 روز بالاخره گفت که ماشین مشکل قانونی دارد و نمیتونم وکالت بگیرم
بعد از این ما ماشین رو به ایشون پس دادیم و پشت قولنامه ذکر کردیم که ماشین به فروشنده برگشت خورده و قرار بود تا 15 دی ماه پول رو برگردونه اما الان بعد گذشت بیشتر از یک ماه پول رو برنمی گرداند و همه اش بهونه های الکی می آورد
راه چاره چی هست؟ چطور میتونیم پول رو پس بگیریم؟ آیا اگر شکایت کنیم قسطی اش میکنند برای فروشنده ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه وجه خود بدوا اظهارنامه ارسال کنید و در اظهارنامه شماره حساب خود را قید کنید و دو روز مهلت پرداخت بدهید
اگر طرف دو روز پرداخت نکرد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به طرفیت همسر فروشنده به استناد فیش‌های واریزی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ممکن است چندین کاری صورت گیرد باید دفاع شود تقسیط زمانی است که اثبات شود شخص فعلا قادر به پرداخت کل مبلغ نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا با طرح دادخواست تأمين خواسته موجودی حساب بانکی خانم را توقیف یا همان خودرو را توقیف نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید .