مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

سلام. منو با 250سی سی عرق سرکار تو نانوایی گرفتن من هیچ سابقه قبلی ندارم بار اولم هست میخواستم بدونم مجازاتم چیه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات این جرم؛ شش ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان 5 برابر ارزش عرفی کالای یاد شده می‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای آن حبس شلاق و تا چند برابر ارزش آن جزای نقدی در نظر می‌گیرند سابقه نیز می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اظهار پشیمانی کنید دادگاه می تواند در مجازات شما تخفیف دهد و امکان تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند امکان تعلیق وجود دارد
لکن حبس، شلاق و جریمه نقدی در انتظار شماست.