مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ثمن معامله خودرو

با سلام و عرض ادب
سه ماه پیش خودروی خود را جهت فروش به نمایشگاه گذاشتم بعد از چند روز به اصرار نمایشگاه برای فروش در دفترخانه وکالت تعویض پلاک به مدت دو ماه به خریدار با تمام مدارک خودرو را دادم . قرار شد بعد از تنظیم وکالت پولم را بگیرم .الان دو ماه است با وعده های دروغ امروز فردا هیچ مبلغی دریافت نکردم. خوشبختانه از طرفی تاریخ وکالت تمام شده و خریدار تعویض پلاک نکرده است. لطفا خواهش میکنم راهنمایی کنید به دادم برسید.

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

مورد شما باید برسی کامل شود سوال شما کامل و حاوی اطلاعات کافی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و قبلاً به شکل کامل و دقیق نسبت به پاسخگویی اقدام شده است.