مشاوره حقوقی رایگان - هک اکانت اینستاگرام

سلام. یک اکانتی در اینستاگرام با چندکاربر چت کرده و عکسی که متعلق به مادرم بوده البته صورت مشخص نیس را ارسال کرده و در پست ها نه فقط چت خصوصی.
از اکانت شکایت کردیم صاحب خط تلفن همراه یکی از بستگان نزدیک که بلاگر و مدرک ادمین اینستاگرام دارد و زبان انگلیسی هم بلد هست. میخوام بگم یعنی باسواد هست و دشمنی هم نداریم انگیزه ای هم نبوده از قبل..
آیا امکان هک شدن خطش هست؟یعنی یک نفر دیگر این کار رو بکند باخط ایشون تا بیفته گردنش؟چون میگم که کسی که اینستارو بلده و میدونه همه چیزش رو با خط خودش نمیکند اینکارو.بنده خدا قسمم میخوره تا الان هم یک سال میگذرد از حرفش کوتاه نیومده و اظهار بی اطلاعی میکند.دادگاه هم فقط خطش تنها مدرک هست.ایا چطوری میتونه اثبات بی گناهی کند؟ماهم چطوری بدونیم کس مقصره.؟ ممکنه این بنده خدا نباشد..اصلاررط امکان هک کردن هست اساتید؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما امکان احقاق حق وجود دارد