مشاوره حقوقی رایگان - چپی بودن خودرو خریداری شده

باعرض سلام
بنده یک سال پیش یک ماشین خریدم فروشنده آشنا بود و برگه کارشناسی داد که ماشین رو نشون میداد دوررنگ است چون آشنا بود همون برگه کارشناسی رو قبول کردم و ماشین کارشناسی نرفت و خریداری شد اما الان خواستم بفروشم بردم کارشناسی گفت ماشین چپی و تمام رنگ است هنوز برگه کارشناسی که به من داده بود و قولنامه رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید آیا شکایت کنم به جایی میرسد یا نه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خوب در اینجا چه تخلفی صورت گرفته ایشان گفته دو رنگ است شما می‌فرمایید تمام رنگ است مشکل کجاست اگر منظور شما سقف و ستون است بله می‌توانید شکایت کنید