مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید اجباری

سلام
کارمند بانک بودم از صندوق بنده مبلغ 17 میلیون کم بود که اون رو برای ما پرونده سازی کردن و به حکم اختلاس من رو بازخرید کردند من 24 سال و 16 روز خدمت کردم در تجدید نظر دیوان عدالت اداری همان رای تایید شد بنده اگر به دیوان کشور شکایت کنم امکان داره رای شکسته بشه؟ یا من رو بازنشست کنند؟

پاسخ ها :

اعتراض به بازخرید اجباری بازخرید اجباری اختلاس دیوان عالی کشور