مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رای دادن

با سلام، در سال 97 در خدمت سربازی با 5 تن از رفیقام در خیابان رد میشدیم که یکی از رفیقام کیفی را روی دیوار مغازه ای بود را برداشت و من با یکی از رفیقام چند قدمی ازشان دور بودیم وقتی کیف باز میکنه میبیند چند سکه برای زمان قدیم داخلشه و صاحب کیف وقتی شکایت میکند هر 6 نفر و هرکسی که همراه ما بودند را بازداشت کردند، و صاحب کیف گفت من و رفیقم که اصلا در فیلم ها نبودیم و حتی نگاه کیف هم نکردیم همون موقع رضایت داد بهمون، الان بعد دوسال ابلاغیه اومده که بیاید دادسرا نظام، میخواستم بدونم با این توضیحات تکلیف من و رفیقم که رضایت داد از دستم و گفت اصلا چرا اینارو اوردید چیه ؟ این مدت دو سال خیلی برام سخت گذشته. به تعبیری آش نخورده و دهن سوخته شدیم.

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

اگر برای شما منع تعقیب صادر و قطعی شده, جای نگرانی نیس و شاید ابلاغ مربوط به موضوع دیگری است.