مشاوره حقوقی رایگان - توروخدا جوابمو بدید احتیاج به کمک دارم

با سلام. همسر بنده 7ساله در شرکتی مشغول به کار هستن یه آقایی که 2ماهه آمده بودن کنار همسرم کار میکردن سره یه موضوعاتی باهم بحث میکنن اون آقا همسره بنده را تهدید میکنه که با قمه سرتو میبرمو و ماشینتو داغون میکنمو ... بعد میاد مشت بزنه به همسرم که جاخالی میده دستش میخوره به میکسرو میشکنه. ما نه با کسی دشمنیم نه کسی با ما دشمنه پارکینگ نداریم ماشینمون همیشه تو خیابونه بعد از 3ماه از دعواشون وقتی اون آقا از شرکت اخراج میشه یک موتور که دونفر سوارش بودن صورتشونو پوشانده بودن پلاک موتورو هم قاب مشکی گذاشته بودن که دیده نشه با قمه و تبر شیشه جلو و دوتا شیشه سمت راننده را میشکنن. همسرم زنگ میزنه 110 فرداشم میره شکایت میکنه به عنوان مظنون که تهدیدش کرده بود تو شرکت. بعد از این قضیه این آقا زنگ میزنه میگه اسم منو از شکایتت بردار وگرنه خدا شاهده میرم واسه دستم ازت شکایت میکنم ازت دیه میگیرم. میخوام راهنماییمون کنید. آیا بعد از 3ماه که از شکستن دستش میگذره با دروغ میتونه از پزشک قانونی نامه بگیره؟ ما چطوری و از چه راهکاری میتونیم ثابت کنیم این آقا شیشه های ماشینمونو شکسته؟

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

اگر شاهد یا دلیل دیگر مثل فیلم دوربین مداربسته داشته باشد میتواند اقدام کند.
اثبات اتهام تخریب توسط ایشان هم نیاز به دلیل دارد مثلا شاهد برای تهدیدهایش

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

تحصیل و ارائه دلیل توسط شما انجام میگیره و بررسی دلایل ابرازی توسط مقام قضایی و ضابطین دادسرا انجام میشود، وکلا در اینخصوص راهکار خاصی ندارند