مشاوره حقوقی رایگان - سلام دامادمون بخاطر اینکه دو سه نفری رفتیم در خونشون و فقط درب حیاط بخاطر کتک زدن خواهرم محکم زدیم

سلام دامادمون به همراه پدر و مادرش ساعت یک شب خواهرم کتک زدن اولش من رفتم و خواهرم آوردم خونه بدون حتی یک کلمه حرف زدن با اونا بعدش که اومدیم خونه پدرم که وضع خواهرم دید عصبی شد با برادرم رفتیم در خونشون اما در باز نکردن ما برگشتیم خونه حالا بعد چن روز ابلاغیه اومده که دامادمون از ما بخاطر توهین و ضرب و جرح شکایت کرده درحالی که حتی اونا درو هم باز نکردن میخواستم بدونم نتیجه این دادگاه بر علیه ما میشه یا نه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و چنانچه داماد شما مدعی ایراد ضرب و جرح و توهین است باید با ارائه دلایل اثبات نماید و البته نتیجه شکایت از قبل قابل پیش‌بینی نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه دفاعیات شما دارد در هر صورت جرم مرتکب شده‌اید که نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه کلا موضوع را انکار کنید و خواهرتون می تواند از آنها با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دلایل و مستندات نداشته باشند شکایت نتیجه‌ای نخواهد داشت

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بستگی به مستندات آنها دارد وشما نیز می‌توانید شکایت متقابل بدهید