مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

سلام وقتتون بخیر چند روز پیش برادرم همراه همسر و فرزندان خود یکی خردسال و دیگری نوزاد در منزل ما مهمان بودن که خانم برادر بنده به اتاق خواب شخصی بنده آماده و حدود25گرم طلا از اتاق من سرقت کرده که فردای آن روز متوجه شدیم و به منزلشان مراجعه کردیم که متوجه شدیم که این خانم مقداری هم پول و وسیله از بردارم برداشته و متواری شده مادر بنده و بردار بنده شاهد هستن که این خانم وارد اتاق بنده شده و اکنون هم متواری است من میتونم ثابت کنم سرقتش رو و اینکه این خانم سابقه های فرار از منزل و شکایت چند سال پیش پدرم هم هست که از ایشون هم سرقت کرده بوده فقط اینکه من فاکتور های طلا رو گم کردم ممنون میشم از راهنماییتون با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شکایت کنید و درخواست استعلام داشته باشید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله با ادله حضور gps گوشی و غیره امکان شکایت هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است