مشاوره حقوقی رایگان - رای کار زندانی

سلام‌من‌زندانی‌موادمخدرم‌که‌الان‌ رای‌ باز هستم‌خود‌ زندان‌من را‌ روانه‌ یهک شرکت‌کرده‌که‌ماهی‌6‌میلیون‌تومن‌به‌من‌حقوق‌میده‌من‌در ماه‌3‌میلیون‌کرایه‌ماشین‌میدهم‌و خود‌ زندان‌هم‌ازمن‌3‌میلیون‌ میخواهد‌ هر ماه‌ من هم‌ چون‌ مجبورم‌پدرم‌فوت‌کرده‌ و یهک مادر‌ پیر‌دارم مجبورم‌ قبول‌ کردم‌بهشون‌گفتم‌من‌ آرایشگرم‌گفتن‌ نه‌ اون جایی‌ که‌ما‌میگیم‌باید‌بری‌ سر‌ کار‌ که‌ ما‌راتو‌ یک کارخونه‌چوب‌بری‌روانه‌کردن‌. آیا‌این‌3‌تومن‌ درست هست وقانونی هست یا‌ اضافه‌ازما‌پول‌میگیرن‌‌من هم توان‌ش‌را‌ندارم‌واسم‌سنگینه‌حالا‌نمیدونم‌چیکار‌کنم‌. ممنون‌میشم‌ اگر راهنمایی کنید. باتشکر‌

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست با رئیس زندان و قاضی اجرای احکام رایزنی نمایید