مشاوره حقوقی رایگان - سنوات کارکنان

سلام
نحوه محاسبه سنوات کارکنان حقوق پایه به علاوه بن و مسکن باید محاسبه شود و یا حقوق پایه مثلا امسال حقوق پایه 1/830/000 تومان اعلام شده و بن 400/000 تومان و حق مسکن 100/000 تومان
بنده نمیدونم سنوات تعداد سالهای کارکرد ضربدر حقوق پایه هست یا حقوق‌ پایه با مزایا ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بهتر است با یکی از کارشناسان حسابداری آشنا به حقوق و دستمزد مشاوره نمایید