مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان نفقه

باسلام زن من خانه داراست وتحصیلات زیر دیپلم داردوخانواده ایشون 5نفرند که 2نفرزیر دیپلم ودونفرزیر5ام ابتدایی ویکنفرخواهرش لیسانس وخانه داراست وخانه پدریشون درضعیف ترین محله اسدآباد همدان می باشد که به متراژ 60متردر دوطبقه وکلنگی 50 سال پیش ساخته شده است پدر شیره ای ومادرش تریاکی ویک برادرش قاچاق فروش است که مجردمی باشد وبا خانواده پدری زندگی وهم اکنون در زندان به سر میبردوزنم زیبایی معمولی داردو خانه داراست واطراف خانه پدریش چندین خانه خرابه ومتروکه است خواستم ببینم میزان نفقه چقد می‌شود درضمن متولد66می باشد وخودم هم 57هستم ودریک مغازه اجاره ای به متراژ18متر درسراسیاب ملارد مشاور املاکم.باسپاس از زحمات حضرات

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
تعیین میزان نفقه به عهده کارشناس رسمی دادگستری در امور تعیین نفقه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ملاک مشخصی ندارد توسط کارشناس رسمی تعیین میشود