مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ با درگیری

سلام و عرض خسته نباشید ما به تازگی یک آپارتمان خریداری کرده ایم که پارکینگ مربوط به آن با درگیری است در سندش هم نوشته پارکینگ با درگیری و موقع سوار و پیاده شدن از ماشین به سختی این کار رو انجام میدیم ولی فروشنده هیچی از این موضوع به ما نگفت و در قولنامه هم ذکر نشده و ما در زمان خرید هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتیم آیا میتونیم علیه اش شکایت کنیم و آیا در دادگاه محکوم به پرداخت جریمه به ما میشه ؟

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. می توانید دعوی مطالبه خسارت مبنی بر ما به التفاوت ارزش اپارتمان با پارکینگ و آپارتمان بدون پارکینگ را مطالبه نمایید.