مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بدوی

سلام خسته نباشید ، درخواست ابطال سند یکی از تعاونی‌های مسکن توسط دادگاه عدم استماع صادر شده و گفته شده چون اون سند مفروز شده باید علیه تک‌تک مالکین سند دادخواست ابطال بدهید یعنی بنده باید علیه 500 نفر دادخواست ابطال سند بدهم رای هم بدوی هستش چطور میشه اعتراض کرد تا رای بدوی شکسته بشود تعاونی تخلف کرده و زمین بنده تصرف و فروخته لطفاً راهنمایی و مساعدت بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر محترم مدارک شما باید بررسی شود درضمن میتوانید در مهلت اعتراض تجدید نظرخواهی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
اعتراض فایده نداره.
با یک وکیل مشورت کنید و راهکار درستی پیدا کنید برای احقاق حق تون.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دعوای شما ایراد شکلی وارد شده است و برای مرتفع کردن آن، بایستی اقدام مقتضی مبذول فرمائید.